“Elke strategie wordt ook een IT-Strategie

Het digityze perspectief

De business vóór je laten werken!

Digityze groeit en verbetert de business

Vaak gaan zaken in je organisatie al langer op dezelfde manier. En toch wil je of moet je veranderen. Tijd voor wat nieuws, meer ambitie, tijd voor groei! Tijd voor vernieuwing, het gevoel van een nieuwe moderne fiets. Je kijkt weer anders de wereld in, je zit anders, je wilt weer gaan ontdekken en straalt vertrouwen uit. Die rit, die koers, dat resultaat in de business, daar gaat Digityze voor. Durf eens op een nieuwe fiets te stappen, durf de markt uit te dagen, te verrassen om te kijken wat het effect is op uw organisatie en klanten. 

Natuurlijk vormt “digitaal business doen” steeds vaker de spil van een nieuwe strategie. Technologie heeft vaak de oplossing al voorhanden, je moet hem alleen nog vinden. Technologie en data zijn de nieuwe brandstof voor elke organisatie. Digityze kent daarin de route. Wij bouwen uw digitale strategie en zorgen dat data u betere kansen gaat bieden. Uiteraard met een vooraf bepaald resultaat en een duidelijke aanpak.

Technologie heeft het vaak al opgelost – The Future Factory

Welke verdeling tussen on- en off-site werken is ideaal? kansen! – foto van pexels.com

liefde voor technologie

Natuurlijk vormt “digitaal business doen” steeds vaker de spil van een nieuwe strategie. Data is daarbij de nieuwe brandstof voor elke organisatie. Digityze houdt van technologie. Wij bouwen uw digitale strategie en zorgen dat data  betere kansen gaat bieden. Uiteraard met een vooraf bepaald resultaat en een duidelijke aanpak.

Ook toe aan een nieuwe koers en betere resultaten? Neem contact op, dan schetsen we een eerste plan van aanpak. U kunt ook hier uw gegevens invullen, dan bellen we direct even.

Tot gauw!

Nu al nieuwsgierig hoe we het voor u zouden doen? Klik dan door naar Over Digityze

Technologie en de mens schuiven steeds dichter naar elkaar toe.

waar doen we het nog meer voor?

Bij Digityze geloven we dat we het voor meer doen dan het beste resultaat. We willen ook bijdragen en teruggeven. Daarom hebben we ons verbonden aan de 17 duurzame doelstellingen van de Verenigde Naties. In alles wat we doen proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Doe je ook mee?

In onze projecten en bij onze opdrachtgevers geven we actief informatie over de 17 doelstellingen van de Verenigde naties. We nemen het mee in onze presentaties en communicatie.

Wil je ook een bijdrage leveren? kijk dan eens op deze site: https://www.globalgoals.org/

de 17 goals van de verenigde naties

Blogs

2x is scheepsrecht

Niet alles gaat in 3 keer, maar in 1 keer lukt ook niet alles. De verkiezing van de Drentse onderneming van het Jaar (DOVHJ) was daar dit jaar een interessant voorbeeld van. Mij viel op dat men nog steeds bezig is met verwerking van de pandemie. Toch overheerst het vooruitkijken. Dat is wat ondernemingen het…

Misschien wel de meest interessante foto..

Deze week was de finale van de Drentse Onderneming Van Het Jaar. #DOVHJ. Op overtuigende wijze pakte Fuhler uit Emmen de hoofdprijs. Een succesvolle onderneming die op alle fronten uitblinkt. Organisatie, producten, diensten, financiën, marketing, innovatie en bovenal ontwikkeling van mensen.  Combineer dat eens met de rijke historie en de focus op kwaliteit en continuïteit!…

%d bloggers liken dit: