ontwikkelen + verbinden + realiseren

+ Organisatie, business en IT

+ Effectief verbinden

+ Leiderschap en realisatie

Digityze groeit en verbetert organisatie en business

Het is tijd voor een frisse wind in je organisatie, een boost van ambitie en groei! Laat de comfortzone achter je en omarm vernieuwing, zoals de beleving van een avontuur. Verander je perspectief, je doelen en straal vertrouwen uit, klaar om de wereld opnieuw te ontdekken. Digityze gidst je door deze transformatie, durf de markt uit te dagen en verras jezelf met de impact op je organisatie en klanten.

In het hart van deze nieuwe strategie staat “digitaal zakendoen”. Technologie biedt vaak al oplossingen die je zoekt; je hoeft ze alleen nog te ontdekken. Technologie en data vormen de drijvende kracht achter elke succesvolle organisatie. Bij Digityze weten we de weg. Wij creëren je digitale strategie en zetten data in om betere kansen voor je te ontsluiten. Dit alles met een vooraf vastgesteld resultaat en een heldere aanpak. Stap met ons mee in dat avontuur en verander en verbeter met Digityze de koers van jouw organisatie en business!

liefde voor technologie

Natuurlijk vormt “digitaal business doen” steeds vaker de spil van een nieuwe strategie. Data is daarbij de nieuwe brandstof voor elke organisatie. Digityze houdt van technologie. Wij bouwen uw digitale strategie en zorgen dat data  betere kansen gaat bieden. Uiteraard met een vooraf bepaald resultaat en een duidelijke aanpak.

Ook toe aan een nieuwe koers en betere resultaten? Neem contact op, dan schetsen we een eerste plan van aanpak. U kunt ook hier uw gegevens invullen, dan bellen we direct even.

Tot gauw!

Nu al nieuwsgierig hoe we het voor u zouden doen? Klik dan door naar Over Digityze

Technologie en de mens schuiven steeds dichter naar elkaar toe.

waar doen we het nog meer voor?

Bij Digityze geloven we dat we het voor meer doen dan het beste resultaat. We willen ook bijdragen en teruggeven. Daarom hebben we ons verbonden aan de 17 duurzame doelstellingen van de Verenigde Naties. In alles wat we doen proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Doe je ook mee?

In onze projecten en bij onze opdrachtgevers geven we actief informatie over de 17 doelstellingen van de Verenigde naties. We nemen het mee in onze presentaties en communicatie.

Wil je ook een bijdrage leveren? kijk dan eens op deze site: https://www.globalgoals.org/

de 17 goals van de verenigde naties

Blogs

2x is scheepsrecht

Niet alles gaat in 3 keer, maar in 1 keer lukt ook niet alles. De verkiezing van de Drentse onderneming van het Jaar (DOVHJ) was daar dit jaar een interessant voorbeeld van. Mij viel op dat men nog steeds bezig is met verwerking van de pandemie. Toch overheerst het vooruitkijken. Dat is wat ondernemingen het…

Misschien wel de meest interessante foto..

Deze week was de finale van de Drentse Onderneming Van Het Jaar. #DOVHJ. Op overtuigende wijze pakte Fuhler uit Emmen de hoofdprijs. Een succesvolle onderneming die op alle fronten uitblinkt. Organisatie, producten, diensten, financiën, marketing, innovatie en bovenal ontwikkeling van mensen.  Combineer dat eens met de rijke historie en de focus op kwaliteit en continuïteit!…