over digityze

Digityze adviseert en regisseert in grotere organisaties en overheden over Business Ontwikkeling, (digitale) Strategie en Talent. Digityze organiseert het proces en het resultaat. Klanten kiezen voor Digityze om te groeien of te verbeteren in hun markt en business.

Digityze onderscheidt zich door enthousiasme, expertise en creativiteit van haar oplossingen. We dragen bij aan uw resultaat en pakken de regie om resultaten ook echt te realiseren. Klanten van Digityze waarderen onze aanpak om te komen tot een helder strategisch (digitaal) perspectief, het vernieuwen en verbeteren van de business en het aanwenden van talent en ontwikkeling van leiderschap. Het zijn dè kernpunten van onze dienstverlening.

De professionals van Digityze vormen een innovatief netwerk, dat samen met uw organisatie komt tot een relevant plan en dito uitvoering. Onze expertise ligt op de volgende vakgebieden:

  • Ontwikkeling van Business- & IT Strategie
  • Organisatieontwikkeling (M&A)
  • Inzet van Online, Data & ICT
  • Outsourcing, selectie & leveranciers-management
  • Benutten, Besparen en Benchmarken van ICT-kosten
  • Marketing- en Sales Operations
  • Business Development
  • Ontwikkeling van talent & leiderschap

De uitdaging

Elke organisatie kent de uitdaging: Hoe kunnen we het slimmer, meer digitaal of efficiënter aanpakken? Dat is precies waar Digityze goed in is. Bovendien geloven we in veranderen en vernieuwen. Frisse ideeën en betere resultaten, daar draait het om. De zoektocht naar het ‘HOE’ komt dan snel op tafel. Digityze creëert de oplossing. We maken daarbij slim gebruik van bestaande capaciteit en kwaliteiten in uw organisatie. Geen verspilling, maar verbetering. Digityze gaat voor dat betere of vernieuwde resultaat. We doen mee als partner, met een goed plan en gericht op resultaat. We gaan graag uw uitdagingen aan!

Over Martin

Martin Schoonheim

Martin Schoonheim is oprichter en regisseur bij Digityze. Hij heeft ruime (internationale) ervaring in Business Development, Strategie en Leiderschap. hij werkte onder andere bij grotere IT Services organisaties zoals Hewlett Packard Enterprise en Getronics, altijd in koersbepalende functies. Die ervaring brengt hij graag in. Martin ziet andere en nieuwe mogelijkheden om uw business en organisatie echt te verbeteren. Slimmer inspelen op de markt en zorgen dat uw organisatie het doet en doorzet. Natuurlijk door ook gebruik te maken van de nieuwe digitale wereld. Veel begint met de connectie. check hier zijn LinkedIn: Linkedin Profiel Martin

Interesse gewekt? Laten we eens afspreken om uw business, uw uitdagingen en projecten te bespreken. Een kosteloze eerste sessie waarin we komen met frisse ideeën en een verhelderende aanpak.

Bel gerust op +31 (0)650 667 144.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close