ontwikkelen + verbinden + realiseren

+ Organisatie, business en IT

+ Effectief verbinden

+ Leiderschap en realisatie

Meer effect, meer business met Zoom of Microsoft Teams, ja het kan! En…’zoomen’ is een werkwoord geworden. Het is opvallend hoeveel zaken er ineens digitaal kunnen als je niet anders kan. De corona-crisis laat dat duidelijk zien. Ineens wordt afstand moeiteloos overwonnen, waar het eerst nog een voorwaarde bleek om goed samen te werken. Eerst elkaar zien, dan geloven, dan samenwerken. Dat hoeft niet altijd meer het uitgangspunt te zijn. Onze mening: Wel 80% van de fysieke bijeenkomsten kun je ook prima digitaal doen. Doe het vooral op de juiste manier, korter, creatiever, minder zenden en meer ontvangen. Zoomen is daarmee super effectief. We hebben voor veel klanten al mooie oplossingen en resultaten geboekt.

Geef je organisatie, jezelf en medewerkers de kans om nieuwe dingen te ontwikkelen voor een nog meer digitale toekomst van je bedrijf.

Maar vooral ook….. business ontwikkelen met videobellen! Het businessmodel verrijken, nieuwe diensten bij klanten onder aandacht brengen en beter inzicht in de business van de klant. Je wilt vooral niet de oude manier van werken kopiëren naar video-conferencing. Met enige creativiteit wordt het leuker, beter vol te houden en effectiever. De afgelopen periode is daarom van groot belang gebleken om slim in contact te zijn met je organisatie en klanten. Je wilt relevant zijn en blijven, voor al je stakeholders. Natuurlijk kun je proberen in twee weken een expert zij om een aantal tools slim te gebruiken. Maar je wilt ook de focus op je business houden en dus alle ondersteunende diensten slim voor je laten regelen, c.q. sourcen. Digityze ondersteunt bij het organiseren en realiseren van een slim en resultaatgerichte planning van je digitale business ontwikkeling, ook juist met videobellen.

We organiseren online presentaties, projecten, trainingen en business development trajecten. Samen bepalen we wat het beste bij jouw organisatie past en bovenal zo snel mogelijk de dagelijkse praktijk laten profiteren van de online (business)mogelijkheden. We kunnen letterlijk binnen 24 uur een eerste sessie voor je opzetten. Daag ons maar uit.

Neem hierover gerust contact met ons op.

Laten we samen wat bouwen.